Menu

Extra ledenvoordeel bij Acerta

Terug naar Onderwerp

Boerenbondleden krijgen bij Acerta een scherp tarief voor de loonberekeningen van seizoenarbeiders.

Sinds vorig jaar zijn de inspanningen binnen Acerta sterk verhoogd om de kennis omtrent de wetgeving voor de tuinbouw te laten doorstromen tot bij de dossierbeheerders. Zij krijgen continu opleiding hierover. Door de nauwe band met Boerenbond is er ook veel kennisoverdracht tussen Acerta en Boerenbond. De veranderingen in de wetgeving worden daardoor steeds onmiddellijk toegepast in jouw dossier.

De klanten kunnen voor al hun vragen steeds terecht bij hun vertrouwde en gespecialiseerde kleine team van dossierbeheerders. En elke klant krijgt een relatieverantwoordelijke toegewezen, waardoor een direct en persoonlijk contact gegarandeerd wordt. Vroeger was er geen vast aanspreekpunt, wat soms tot anonimiteit leidde. Met dit vast aanspreekpunt wordt daaraan verholpen.

Acerta heeft ook een team van juristen die de dossierbeheerders ondersteunen. Deze juristen worden op hun beurt ondersteund door een expert-jurist voor de tuinbouwsector, die in zeer nauw contact staat met Boerenbond. De kennis van Acerta omtrent de tuinbouwsector is een echte troef!

Acerta heeft bovendien in ieder kantoor een tuinbouwexpert, die de dossierbeheerders ondersteunt. Die expert is ook een direct aanspreekpunt voor de tuinbouwconsulenten van Boerenbond, die in hun contacten met de leden een hoop vragen krijgen – over studentencontracten, seizoenarbeiders en veel andere materies.

Ledenvoordeel

Acerta heeft zijn tarieven sterk verlaagd. Boerenbond-leden krijgen daardoor een scherp tarief voor de loonberekeningen van seizoensarbeiders. Afhankelijk van de grootte van je tuinbouwbedrijf en van het sociaal secretariaat waar je momenteel klant bent, varieert de korting van 15% tot 45% ten opzicht van het standaardtarief voor vaste werknemers. Boerenbondleden genieten daarenboven van 10% meer korting vergeleken met niet-Boerenbondleden. Ook de vaste jaarafsluitkost werd gehalveerd. 

Twijfel je of je van het voordelige Acerta tarief geniet, neem dan contact op met jouw relatiebeheerder bij Acerta. Nog geen klant? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Acerta.

Acerta-kantoor

Naam

Email

Telefoon

Turnhout

Leen Pauwels

kmo.turnhout1@acerta.be

014 40 02 45

Hasselt

Sandra Corstjens
Linda Panis

sandra.corstjens@acerta.be
linda.panis@acerta.be

011 24 94 14
011 24 94 27

Roeselare

Roselien De Smet

 

Mélanie Tatout

roselien.de.smet@acerta.be
of
kmo.kortrijk@acerta.be

kmo.roeselare2@acerta.be

051 26 08 64

 

051 26 08 90

Gent

Veerle Dewicke

veerle.dewicke@acerta.be

09 264 12 50

 

Leuven

Eefje Donny

eef.donny@acerta.be


016 27 92 86

Mechelen

Suzy Wuyts

suzy.wuyts@acerta.be
of
kmo.mechelen1@acerta.be

015 40 42 61

Aalst

Bart Nobels

bart.nobels@acerta.be
of 
kmo.aalst3@acerta.be

03 870 74 97

Sint-Niklaas

Tineke Meulenbergs

tineke.meulenbergs@acerta.be 
of
kmo.sint-niklaas@acerta.be

03 870 74 97