Menu

Hoe registreren?

Terug naar Onderwerp

In dit onderwerp

Hoe je registreren als gebruiker van biociden?
Minder uit dit onderwerp

Bij het registreren als gebruiker van biociden maken we volgend onderscheid: 

  • Ik ben nog niet geregistreerd

De registratie kan alleen online en op basis van een e-mailadres. Per e-mailadres kan zich maar 1 gebruiker registreren. Aan een bedrijf kunnen wel meerdere gebruikers toegevoegd worden, maar die moeten telkens beschikken over een eigen e-mailadres. De online-registratie verloopt in meerdere stappen.
Wij maakten voor jullie een handleiding die je stap voor stap door de registratie loodst

  • Ik ben reeds geregistreerd maar moet mijn statuut als gebruiker bevestigen.

Wie intussen wel al geregistreerd is als gebruiker van biociden van het gesloten circuit, heeft onderstaande mail gekregen met de vraag om zijn status als gebruiker vóór 31 december te bevestigen. Hiervoor moeten gebruikers zich met hun e-mailadres en hun paswoord aanmelden via http://www.health.belgium.be/nl/gesloten-circuit (> Online registratie). Je bent dan ingelogd als gebruiker, en dat volstaat als bevestiging.

Van: closedcircuit.biocides <closedcircuit.biocides@environment.belgium.be>

Geachte heer/mevrouw,

Krachtens het Koninklijk Besluit van 17 juni 2018 tot wijziging van het Koninklijk Besluit van 8 mei 2014, herinneren wij u er graag aan dat u uw status als geregistreerde gebruiker van biociden van het gesloten circuit dient te bevestigen tegen maandag 31/12/2018.

Gelieve u hiervoor met uw e-mailadres en paswoord aan te melden op de applicatie van het Gesloten Circuit via deze link. Verder hoeft u niets te doen.

Helaas krijg je dus geen bevesting wat soms voor onduidelijkheid kan zorgen.

Hoe kan ik controleren dat mijn statuut als gebruiker in orde is?

Je kan je status zelf controleren wanneer je bent ingelogd, door te klikken op “account management” in de menubalk.

 Dan krijg je onderstaand formulier waar je persoonsgegevens al staan ingevuld. Als de ‘Status use’ aangevinkt staat is je registratie als gebruiker in orde.

Vergeet nadien ook niet uit te loggen (knop rechtsbovenaan)