Menu

Terug naar Onderwerpen >Hoe je registreren als gebruiker van biociden?

Hoe je registreren als gebruiker van biociden?Terug naar Onderwerpen >

Alle regio's
Alle sectoren

De bijscholing voor de fytolicentie draait op volle toeren. Intussen weet ook iedereen dat je een fytolicentie nodig hebt als je professionele gewasbeschermingsmiddelen wilt gebruiken. Minder bekend is dat je ook voor de biociden in orde moet zijn om nog verder biociden uit het gesloten circuit te mogen gebruiken. De registratie van biociden moet voor 31 december 2018 in orde gebracht worden. Deze registratie is verplicht. Hoe je dit moet doen, leggen we in dit onderwerp uit.

Opgelet, was je al geregistreerd als gebruiker dan moet ook jij nog voor 31 december 2018 je status als gebruiker bevestigen. Je hebt hiervoor onderstaande email ontvangen.

Van: closedcircuit.biocides <closedcircuit.biocides@environment.belgium.be>

Geachte heer/mevrouw,

Krachtens het Koninklijk Besluit van 17 juni 2018 tot wijziging van het Koninklijk Besluit van 8 mei 2014, herinneren wij u er graag aan dat u uw status als geregistreerde gebruiker van biociden van het gesloten circuit dient te bevestigen tegen maandag 31/12/2018.

Gelieve u hiervoor met uw e-mailadres en paswoord aan te melden op de applicatie van het Gesloten Circuit via deze link. Verder hoeft u niets te doen.