Menu

Hoe arbeid op een fruitbedrijf beter organiseren?

Terug naar Onderwerpen
Verhoog de betrokkenheid, durf verantwoordelijkheid geven en zie hoe de efficiëntie op jouw bedrijf kan toenemen. Investeren in je werknemers zal je achteraf dubbel en dik terugverdienen!

In dit onderwerp

Hoe arbeid op een fruitbedrijf beter organiseren?
Minder uit dit onderwerp

Op een fruitbedrijf vormen loonkosten de grootste kostenpost. Daarom besteed je best veel aandacht aan je werknemers. Verhoog de betrokkenheid, durf verantwoordelijkheid geven en zie hoe de efficiëntie op jouw bedrijf kan toenemen. Investeren in je werknemers zal je achteraf dubbel en dik terugverdienen!

De fruitsector staat bekend als een zeer arbeidsintensieve sector. Op een korte periode zijn veel werknemers nodig om de oogst, waar een jaar lang hard aan gewerkt is, binnen te halen. Een hectische, maar een cruciale periode. Iedereen moet goed georganiseerd zijn om tijdig alle peren geplukt te krijgen. Een goede arbeidsorganisatie is onontbeerlijk. Naast het tewerkstellen van voldoende personeel, is het ook noodzakelijk om voldoende tijd te investeren in het informeren en begeleiden van je personeel. Wij geven in dit onderwerp 6 tips & tricks die je kan gebruiken op jouw fruitbedrijf.

Deze tips & tricks zijn het resultaat van een lerend netwerk, specifiek voor de fruitsector. Hier werd doorheen sessies bekeken hoe je seizoenpersoneel beter kan aansturen en motiveren om slagkrachtiger te worden met je bedrijf.

Meer informatie

Thema's: