Menu

Boerenbond volgt ontwikkelingen coronavirus op de voet

Terug naar Onderwerpen
Boerenbond volgt de situatie op de voet en zal zijn leden continu blijven informeren over de relevante aspecten voor de land- en tuinbouwsector. Ook ons dienstbetoon blijft bereikbaar via 016 28 61 61 of corona@boerenbond.be.
Laatst aangepast: 
26 mei 2021

Boerenbond is sterk betrokken bij het corona-overleg dat zowel op Vlaams als op federaal niveau plaatsvindt. Onder impuls van minister Crevits werd een Vlaamse taskforce opgericht, die op afgesproken tijdstippen zal bijeenkomen en in het bijzonder de economische gevolgen voor Vlaanderen zal inschatten. De federale taskforce zal de aspecten rond tewerkstelling nauwlettend opvolgen.

 Boerenbond houdt de vinger aan de pols, volgt de situatie op de voet en zal zijn leden continu blijven informeren over de relevante aspecten voor de land- en tuinbouwsector. 

Bel of mail ons: 

Heb je vragen voor dienstbetoon of over corona: bel 016 28 61 61  (op werkdagen tussen 9u00 en 16u30).  Of mail naar corona@boerenbond.be.  


Welke informatie vind je op deze webpagina?

  • In het blok Bedrijfsvoering tijdens de coronacrisis gaan we in de gevolgen die de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad hebben op jouw bedrijfsvoering in het algemeen. Je vindt er ook een antwoord op vaak terugkerende vragen. 
  • In het blok Economische impact en maatregelen om bedrijven te ondersteunen vind je welke maatregelen er al werden genomen door de verschillende overheden. We gaan ook dieper in op de impact die deze crisis heeft op jullie bedrijven. 
  • In het blok Nuttige links vind je allerlei externe links over diverse aspecten van het coronavirus. Ergens iets gezien maar kan je je niet precies herinneren waar? Zoek het eens op deze pagina. 
  • In het blok Personeel en tewerkstelling bundelen we alle vragen en antwoorden die betrekking hebben op (seizoen)arbeid, tewerkstelling en zelfstandigen tijdens de coronacrisis. Wat mag, wat moet en wat kan niet? Je leest het hier. 
  • In het blok Werking Boerenbond vind je terug welke gevolgen de coronacrisis heeft op onze eigen werking, met name op de vormingen, vergaderingen, bijeenkomsten en het dienstbetoon van Boerenbond. 

Scroll naar 'Aangeraden' onderaan deze pagina voor meer interessante artikels over de coronacrisis.