Menu

Focus

Focus is dé financiële managementtool die zorgt voor een scherpe dynamische kijk op de kerncijfers van al je land- of tuinbouwactiviteiten. Focus is dus meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding.

Focus combineert de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van haar voorganger Tiber met de nieuwe technologische mogelijkheden van een webtoepassing.

 

 

 

Wat is Focus?

  • Cijfers op maat van je bedrijf. Focus telt zelf een bedrijfsdashboard op maat van je bedrijf samen. Bij Focus kies je zelf tot op welk detailniveau je veesectoren of teelten wil opvolgen.
  • Vergelijken met focus op je cijfers. Was het vroeger wachten tot je bedrijfsuitslag van Tiber in de bus viel en nog een paar maanden langer op de externe bedrijfsvergelijking? Met Focus kunnen de resultaten meteen na het inbrengen van gegevens berekend en vergeleken worden. De geldstroom van je bedrijf kan je live opvolgen zodat je snel maatregelen kan nemen indien nodig.
  • Flexibel en veilig via Focus op het web. Overschakelen van Tiber naar Focus kan op elk willekeurig moment. Alle gegevens die je al hebt ingebracht in Tiber kunnen naadloos worden overgezet naar de nieuwe toepassing zodat het verleden niet verloren gaat. Wat klantenservice betreft, biedt een webtoepassing enkel voordelen. Je kunt overal waar internet beschikbaar is met Focus werken. Back-ups en upgrades behoren definitief tot het verleden. Je werkt automatisch in de nieuwste versie en je data zitten veilig 'in the cloud'.
 

Hoeveel kost dit advies?

Deze dienstverlening is voorbehouden voor leden van Boerenbond. Prijzen zijn voor één jaar. 

Invullen met:Boekhouding (3)Nazicht gegevens aan huisBespreking resultaten aan huisBespreking resultaten in groep
TIBER Soft (1)395 euroGratis160 euro60 euro
Tiber Boeken425 euro125 euro160 euro60 euro
CERES (2)450 euro200 euro160 euro60 euro

(1) De software wordt gratis op je pc geplaatst. Gegevens uit Ceres of Unifarm kunnen in TIBER-Soft ingelezen worden, voor verwerking hiervan in TIBER geldt ook dit tarief!

(2) Dit tarief is van toepassing voor deelnemers die als extra service ook verbetering van hun gegevens in Ceres wensen.

(3) Het basistarief boekhouding is altijd inclusief opstellen vragenlijst, nazicht en verbetering op bureel, berekening individuele bedrijfsuitslag en berekening bedrijfsvergelijking.


Aanbod nieuwe gebruikers

Ben je pas gestart met je bedrijf of ben je een nieuwe gebruiker van FOCUS, dan kan je nu genieten van ons speciaal aanbod: 

 1ste jaar 
Starters in landbouw
Gratis 
Nieuwe gebruiker TIBER100 euro korting