Menu

Ledenvoordelen

Word lid van Boerenbond en geniet van diverse voordelen. Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen? Kom langs op de zitdagen of doe een beroep op onze eerstelijnsdienstbetoon. Daarnaast kan je ook talrijke vormingen en bijscholingen volgen. Check de kalender.

Fonds Gezondheidszorgen

Stel je seizoenmedewerkers uit de nieuwe lidstaten tewerk op je bedrijf? Sluit dan aan bij het Fonds Gezondheidszorgen Boerenbond.Dit solidariteitsfonds zorgt voor rechtszekerheid inzake de wettelijke verzekering gezondheidszorgen voor die seizoenwerknemers die hun gewone verblijfplaats niet in BelgiĆ« hebben. 

Loonberekening Acerta

Krijg een scherp tarief voor de loonberekening van seizoenarbeiders bij Acerta. Je voordeel varieert van 15% tot 45% ten opzichte van het standaardtarief voor vaste werknemers. Bovendien profiteer je sowieso van 10% meer korting als lid van Boerenbond.
 

Certimed

Hoe kom je tot een positief verzuimbeleid? Hoe schep je een cultuur die verzuim voorkomt en hoe past medische controle daarin? Welke rol spelen een luisterend oor en een goed gesprek? Doe een beroep op een controlearts en breng je ziekteverzuim in kaart. Profiteer van een voordeeltarief bij Certimed, marktleider in medische controle