Menu

Ledenvoordelen

Word lid van Boerenbond en geniet van diverse voordelen. Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen? Kom langs op de zitdagen of doe een beroep op onze eerstelijnsdienstbetoon. Daarnaast kan je ook talrijke vormingen en bijscholingen volgen. Check de kalender.

SBB

Profiteer van diverse kortingen en een gratis ondernemingsplan bij SBB, het accountants- en advieskantoor voor de dynamische ondernemer. 

Patrimoniumpolis

Sluit een KBC-patrimoniumpolis land- en tuinbouw af en geniet van 8% korting. Heb je al een polis? Dan geniet je van 10% korting. De actie geldt voor landbouwbedrijven, niet voor glastuinbouw. Spring eens binnen bij je KBC-kantoor en toon je lidkaart. 
 

Adviesvraag

Vraag advies aan de consulenten van Innovatiesteunpunt. Zij bieden een waaier aan onderwerpen en projecten. Je profiteert van 50% korting op je adviesvraag.

Bedrijfshulpverzekering

Word als startend bedrijf 1 jaar gratis lid van de bedrijfshulpverzekering (t.w.v. 396 euro) van Werkers. In geval van arbeidsongeschiktheid of verlof krijg je meteen een bekwame vervanger tegen een voordeeltarief. Haal zeker je lidkaart boven tijdens je afspraak met Werkers. 
Meer info via bedrijfshulp@werkers.be of 016 28 64 64

Veiligheidsscan

Voer een gratis veiligheidsscan (t.w.v. 150 euro) uit. PreventAgri analyseert jouw veiligheid op basis van een bedrijfsbezoek. Op deze manier kom je te weten welke punten extra aandacht verdienen.