Menu

Ledenvoordelen

Word lid van Boerenbond en geniet van diverse voordelen. Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen? Kom langs op de zitdagen of doe een beroep op onze eerstelijnsdienstbetoon. Daarnaast kan je ook talrijke vormingen en bijscholingen volgen. Check de kalender.

Windmolen

EAZ Wind is specialist in kleine windmolens. Leden Boerenbond krijgen een analyse van de mogelijkheden op het erf en een vrijblijvende offerte. Daarnaast krijg je als lid van de Boerenbond een korting van 1500 euro bij aanschaf van de kleine molen van EAZ Wind.

Dakisolatie

Recticel Insulation biedt leden Boerenbond een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De installatie gebeurt door een partner, maar Recticel Insulation biedt een financieel ledenvoordeel aan via een cashback van 35 eurocent per m² op de platen van het type Powerline en Lumix met een dikte van 6 cm of meer.

Koelinstallatie

Ga je weldra investeren in een koelinstallatie voor groente of fruit, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Zonneboiler

Ga je weldra investeren in een zonneboiler, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Melkinstallatie

Als melkveehouder kan je je melkinstallatie verduurzamen door gebruik te maken van technologieën zoals voorkoelers en warmterecuperatie. Boerenbond selecteerde twee aanbieders.

Zonnepanelen

Ga je weldra investeren in zonnepanelen, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Stalverlichting led

Agrilight ontwikkelt en produceert stalverlichting voor melkvee, vleesvee, pluimvee, geiten en paarden. De led-producten worden in België door gecertificeerde dealers aangeboden en geïnstalleerd. Als lid van Boerenbond krijg je korting op led-armaturen en op digitale aansturing. Agrilight staat voor duurzaamheid, energiebesparing en mogelijkheid tot volautomatische aansturing. 

Fluvius

Schakel over naar aardgas en krijg een korting van 15% op de totale investeringskost met een maximumbedrag van 40 000 euro. De actie loopt tot het premiefonds is uitgeput.