Menu

Ledenvoordelen

Worldline betaalterminal - elektronisch betalen op de hoeve

Als lid van Boerenbond krijg je 20% korting op de aankoop of 3 maanden gratis op de huur van een betaalterminal voor je hoevewinkel. Zo'n terminal is er voor elektronisch betalen én voor verwerking van elektronische maaltijd- en ecocheques. 

Aanvaarden van maaltijd- en ecocheques op de hoeve

Trek meer klanten aan door ook maaltijd- en ecocheques van Sodexo, Monizze en Edenred te aanvaarden in je hoevewinkel of thuisverkoop. 

Windmolen

EAZ Wind is specialist in kleine windmolens. Leden Boerenbond krijgen een analyse van de mogelijkheden op het erf en een vrijblijvende offerte. Daarnaast krijg je als lid van de Boerenbond een korting van 1500 euro bij aanschaf van de kleine molen van EAZ Wind.

Geld terug bij dakrenovatie

Voor landbouwers die hun dak renoveren, heeft Eternit een cashback-actie. Dat wil zeggen dat je geld terugkrijgt als je de voor deze actie geselecteerde materialen gebruikt bij de renovatie van uw opstallen. Zo krijg je geld terug bij de aanschaf van Ecolor golfplaten van Eternit. Deze regeling bedraagt €0,30 per m2.

Dakisolatie

Recticel Insulation biedt leden Boerenbond een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De installatie gebeurt door een partner, maar Recticel Insulation biedt een financieel ledenvoordeel aan via een cashback van 35 eurocent per m² op de platen van het type Powerline en Lumix met een dikte van 6 cm of meer.

Koelinstallatie

Ga je weldra investeren in een koelinstallatie voor groente of fruit, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Tankkeuring

Laat je tank tegen een voordeeltarief keuren. Je krijgt 10% korting. Dien je aanvraag in via Boerenbond, waarna Corcon jou persoonlijk contacteert. 

Zonneboiler

Ga je weldra investeren in een zonneboiler, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Melkinstallatie

Als melkveehouder kan je je melkinstallatie verduurzamen door gebruik te maken van technologieën zoals voorkoelers en warmterecuperatie. Boerenbond selecteerde twee aanbieders.

Zonnepanelen

Ga je weldra investeren in zonnepanelen, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Stalverlichting led

Agrilight ontwikkelt en produceert stalverlichting voor melkvee, vleesvee, pluimvee, geiten en paarden. De led-producten worden in België door gecertificeerde dealers aangeboden en geïnstalleerd. Als lid van Boerenbond krijg je korting op led-armaturen en op digitale aansturing. Agrilight staat voor duurzaamheid, energiebesparing en mogelijkheid tot volautomatische aansturing. 

Lezen is weten

Heb je een abonnement op het vakblad Boerderij, Fruit, Proeftuinnieuws, Veeteelt, Pluimveehouderij, Varkensbedrijf, VeeteeltVlees of De kalverhouder? Ontvang dan 20 euro korting. Vul het inschrijvingsformulier in, en upload je betalingsbewijs. Dit kan tot 31/03/2021.

Fluvius

Schakel over naar aardgas en krijg een korting van 15% op de totale investeringskost met een maximumbedrag van 40 000 euro. De actie loopt tot het premiefonds is uitgeput.

Marktberichten

Blijf op de hoogte van de tendensen binnen jouw sector. Hoe meer prijzen er worden ingegeven, hoe transparanter het marktgebeuren. Wat zijn de sterkste stijgers en dalers in jouw sector? Kom het allemaal te weten. 

OTM

Krijg 20% korting bij aankoop van landbouwnummerplaten, signalisatie- en verlichtingsmateriaal bij OTM. Jouw voordeel wordt onmiddellijk verrekend. Je krijgt een bevestigingsmail na je aankoop.

Boer&Tuinder

Ontvang wekelijks het ledenmagazine Boer&Tuinder in je brievenbus of lees het online. Daarnaast kan je ook tegen een voordeeltarief een zoekertje plaatsen in het ledenblad via Mediaservice. Vermeld zeker je lidnummer. 

Fonds Gezondheidszorgen

Stel je seizoenmedewerkers uit de nieuwe lidstaten tewerk op je bedrijf? Sluit dan aan bij het Fonds Gezondheidszorgen Boerenbond.Dit solidariteitsfonds zorgt voor rechtszekerheid inzake de wettelijke verzekering gezondheidszorgen voor die seizoenwerknemers die hun gewone verblijfplaats niet in België hebben. 

Loonberekening Acerta

Krijg een scherp tarief voor de loonberekening van seizoenarbeiders bij Acerta. Je voordeel varieert van 15% tot 45% ten opzichte van het standaardtarief voor vaste werknemers. Bovendien profiteer je sowieso van 10% meer korting als lid van Boerenbond.
 

Certimed

Hoe kom je tot een positief verzuimbeleid? Hoe schep je een cultuur die verzuim voorkomt en hoe past medische controle daarin? Welke rol spelen een luisterend oor en een goed gesprek? Doe een beroep op een controlearts en breng je ziekteverzuim in kaart. Profiteer van een voordeeltarief bij Certimed, marktleider in medische controle

Medisch onderzoek voor rijbewijs

Krijg korting bij het verplicht 5-jaarlijks medisch onderzoek voor houders van een rijbewijs C, D, CE, en DE. Maak tijdig een afspraak bij Securex.

 

SBB

Profiteer van diverse kortingen en een gratis ondernemingsplan bij SBB, het accountants- en advieskantoor voor de dynamische ondernemer. 

LRV

Word wedstrijdruiter bij LRV en krijg 20 euro korting op je lidmaatschap. 

Patrimoniumpolis

Sluit een KBC-patrimoniumpolis land- en tuinbouw af en geniet van 8% korting. Heb je al een polis? Dan geniet je van 10% korting. De actie geldt voor landbouwbedrijven, niet voor glastuinbouw. Spring eens binnen bij je KBC-kantoor en toon je lidkaart. 
 

Adviesvraag

Vraag advies aan de consulenten van Innovatiesteunpunt. Zij bieden een waaier aan onderwerpen en projecten. Je profiteert van 50% korting op je adviesvraag.

Bedrijfshulpverzekering

Word als startend bedrijf 1 jaar gratis lid van de bedrijfshulpverzekering (t.w.v. 396 euro) van Werkers. In geval van arbeidsongeschiktheid of verlof krijg je meteen een bekwame vervanger tegen een voordeeltarief. Haal zeker je lidkaart boven tijdens je afspraak met Werkers. 
Meer info via bedrijfshulp@werkers.be of 016 28 64 64

Lidmaatschap Landelijke Gilden

Word lid van Landelijke Gilden en neem deel aan de vele activiteiten. Als lid van Boerenbond geniet je van een gratis lidmaatschap bij de vereniging die mensen met een hart voor het platteland samenbrengt.

Veiligheidsscan

Voer een gratis veiligheidsscan (t.w.v. 150 euro) uit. PreventAgri analyseert jouw veiligheid op basis van een bedrijfsbezoek. Op deze manier kom je te weten welke punten extra aandacht verdienen.