Menu

Vrije tijd

Toon spontaan je lidkaart of vermeld je lidmaatschap, en profiteer van je voordeel.

Je ontvangt extra voordelen omdat je als Boerenbondlid ook lid bent van Landelijke Gilden. Beleef samen met je gezin veel plezier tijdens de activiteiten! In je eigen dorp, of aan de andere kant van het land? Je bent altijd welkom. Bovendien ben je met heel het gezin verzekerd tijdens de activiteiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

 • Lunch Garden
  Ga lekker smullen bij Lunch Garden en krijg 10% korting op een maaltijd naar keuze. Tip: Toon je lidkaart aan de kassa en vermeld dat je korting hebt op de korting voor 'Gilden'.  
   
 • De Banier
  Ga creatief aan de slag! Bij de Banier profiteer je van 6% korting bij aankopen van creatieve materialen van 100 euro of minder, en 10% korting bij aankopen van meer dan 100 euro. Let op, de korting geldt enkel in de winkels, niet online. Chiroproducten, spelmateriaal, workshops, boeken en sterproducten vallen niet onder de korting.
  Je vindt meer info op de website
   
 • Plopsa
  Beleef een dag plezier in Plopsa! Dankzij je lidkaart kan je 5 tickets bestellen met elk 10 euro korting. Let op, de korting is niet geldig bij tickets in voorverkoop en niet combineerbaar met andere acties of voordelen.
  Toon je lidkaart aan de kassa
   
 • AVEVE
  In het voorjaar vind je in het ledenblad van Landelijke Gilden 'Buiten' een bon voor 250 MyAveve-punten. Deze punten geven jou 2,50 euro korting op je volgende aankoop. 
   
 • Open Tuinen
  Ga van april tot december op tuinbezoek en laat je inspireren. Je krijgt 50% korting.
   
 • LRV
  Word wedstrijdruiter bij LRV en krijg 20 euro korting op je lidmaatschap. 
  Vind de dichtsbijzijnde LRV 
   
 • Plattelandsacademies
  Onder de noemer van Plattelandsacademies organiseert Landelijke Gilden boeiende thematische sessies. Je krijgt een voordeeltarief bij deze sessies. Vaak komen er gerenommeerde sprekers aan bod.