Menu

Arbeid en tewerkstelling

Zit je met vragen rond de concrete invulling van arbeid op je bedrijf? Dan ben je bij WERKERS aan het juiste adres!  Al vijf decennia lang is deze spin-off van Boerenbond zondermeer dé referentie voor de organisatie van werk op land- en tuinbouwbedrijven in heel Vlaanderen. Wat ooit begon als Onderlinge Bedrijfshulp is uitgegroeid tot een dynamische organisatie die zowat 100 personeelsleden, bijna 1000 vennoten en meer dan 2000 tevreden leden verenigt. Ontdek het aanbod hieronder of surf rechtstreeks naar www.werkers.be

Bovendien kan je als land- of tuinbouwer ook je eigen inkomen verhogen door op rustige momenten opdrachten uit te voeren als vennoot van de aannemingscoöperatie van WERKERS. Doe zoals tal van collega’s en help bij landschaponderhoud of sneeuw ruimern en zout strooien tijdens de wintermaanden.

Winterwerkers

Ijzel of sneeuw ? De winterwerkers gaan aan de slag om wegen en parkeerterreinen berijdbaar te houden.

Meer weten

Aannemingswerk

Zoek je hulp bij het maaien en inzaaien van terreinen en bermen of houtkantenbeheer, het reinigen van verharde terreinen of andere werken?

Meer weten

Bedrijfshulp-verzekering

Wij hebben een unieke verzekering voor jou in huis!

Meer weten

Studentenarbeid

Via WERKERS kunnen studenten volgens het wettelijke principe van uitzendarbeid worden ingeschakeld.

Meer weten

Uitzendwerk

Ben je op zoek naar extra medewerkers?

Meer weten

HR-services

De selectieprocedure voor uw vacature of uw loonadministratie uitbesteden.

Meer weten

Seizoenarbeid

WERKERS werkt als erkend uitzendkantoor volgens het wettelijke principe van uitzendarbeid. Onze oorsprong ligt in de land- en tuinbouwsector.

Meer weten

Advies tewerkstelling

Heb je vragen over het tewerkstellen personeel?

Meer weten