Menu

Word jij Europa's meest innovatieve klimaatboerin?

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
Copa-Cogeca, de koepel van representatieve Europese landbouworganisatie en –coöperaties, organiseert de ‘Innovation Award for Women Farmers 2020’ De award staat dit jaar in het teken van klimaatinnovatie. De winnares krijgt 10.000 euro. Daarnaast reikt de jury ook een extra prijs van 5000 euro uit. ...

Boerenbond is lid van Copa-Cogeca. Daarom maak ook jij, als Boerenbondlid, kans op deze Europese innovatie-award. Schrijf je in vóór 11 mei 2020.

Focus 2020

"Sinds de oprichting probeert de Innovation Award voor vrouwelijke boeren voor elke editie een specifieke focus voor te stellen. Aangezien 2020 het jaar wordt van de Green Deal op Europees niveau, is het thema dit jaar vrouwelijke landbouwsters die toonaangegevend zijn op vlak van klimaatinnovatie", zegt Branwen Miles, Policy Advisor bij Copa-Cogeca

Klimaatmaatregelen? 

Klimaatmaatregelen kunnen op landbouwbedrijven verschillende vormen aannemen: van eenvoudige aanpassingen tot meer geïntegreerde projecten. Alle soorten acties, maatregelen en projecten zullen hun plaats krijgen in de wedstrijd.   Copa-Cogeca wil met de award zijn waardering uitdrukken voor de wil voor verandering die de vrouwelijke landbouwsters tonen; de impact op economisch, sociaal en ecologische vlak van hun acties en de vooruitstrevendheid van hun project.

 

Waarom meedoen? 


Inspiratie

Europese
erkenning

Winnares
Inspireer en word geïnspireerd door vrouwelijke onderneemsters uit heel EuropaGrijp de kans om je project op Europees niveau in de kijker te zettenJe maakt kans op 2 prijzen: de hoofdprijs van 10.000 euro en de juryprijs van 5.000 euro. 

.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen? 

1.

Actief bedrijf

Je bent actief als landbouwster op je bedrijf.

2.

Lid van Boerenbond

Je kan enkel meedoen aan de wedstrijd als je lid bent van een organisatie die deel uit maakt van Copa-Cogeca.

3.

Projectverantwoordelijke

Jij bent verantwoordelijk voor de ondernemersactiviteit die in aanmerking komt voor de prijs.

 

Meld je nu aan: 

Wil jij je kandidaat stellen, doe het via deze link:   Schrijf je hier in 
 
 
 

Een oproep van: 

 

 
 
Deel deze pagina: