Menu

Webinars: Volg onze opleidingen in het 'digitaal klaslokaal'.

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
webinar
Ook in moeilijke tijden bieden we vormingen aan. Volg ze in onze opleidingen 'digitaal klaslokaal'. Boerenbond wil aan zijn leden in samenwerking het AgroCampus ook in deze moeilijke periode de kans bieden om vormingen te blijven volgen. Dat kan, momenteel, helaas niet meer in onze gekende formules. Maar vormingen geven en volgen blijft erg belangrijk. Daarom willen je op een andere manier toch de nodige opleidingen aanbieden. We doen dat de komende tijd via webinars. ...

Een webinar? 

Een webinar is een online opleiding die je via je pc, tablet of smartphone kan volgen.  We brengen in een halfuur tot maximaal 1 uur een thema.  Je kan via deze tool ook vragen stellen. Deze zullen we rechtstreeks via de tool beantwoorden of we bellen je op als je vraag te specifiek is.


Volgende webinar: 

  • Binnenkort:  Opstarten van thuisverkoop & e-commerce in tijden van corona. 
    (Hou onze website in de gaten voor de exacte datum.) 

Herbekijk:

 

25 maart 2020 - Webinar: Impact coronamaatregelen voor
werkgevers in de land- en tuinbouw: Klik hier 

(Zorg dat je ingelogd bent, enkel zo krijg je toegang tot de video.) 

 

 

19 maart 2020 - webinar: 'Projectsteun voor innovatie' - door Hanne Leirs  

Het departement Landbouw en Visserij wil innovatie in onze sector stimuleren en ondersteunen. Nieuwigheden komen vaak niet in aanmerking voor reguliere VLIF-steun.

We bekeken samen de aanvraagprocedure en Marleen Mertens van het departement  Landbouw en Visserij gaf meer uitleg over de nieuwigheden. Na dit infomoment kan je zelf goed voorbereid een steunaanvraag indienen of kan je daarvoor rekenen op de hulp van onze innovatieconsulenten.

 

Deel deze pagina: