Menu

Webinar: Hoe je producten verkopen tijdens de coronacrisis?

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
Kan je je producten aanbieden via thuisverkoop, automaten of een webshop? En hoe pak je dit best aan? In dit webinar, voor leden Boerenbond, zoeken we antwoorden op deze vragen. We krijgen heel wat vragen van land- of tuinbouwers en siertelers rond hun thuisverkoop en wat nog kan en wat niet?

Veel producenten zoeken volop naar alternatieve afzetmogelijkheden en zijn er tal van initiatieven om producten gezamenlijk op de markt te brengen via verkoop in nieuwe webshops, verkoop van producten in de hoevewinkel of automaat van een collega,… 

Wil jij weten hoe je dit best kan aanpakken en wat je allemaal in orde moet brengen?  We proberen je in dit webinar een aantal antwoorden te geven op je vragen. 

 

 

Ann Detelder van het Steunpunt Korte Keten gaat dieper in op de gevolgen van de coronacrisis voor thuisverkoop, automaten en verkoop op het veld. Wat kan er nog en waar moet je rekening mee houden. Ze gaat ook dieper in op nieuwe initiatieven om producten van collega’s aan te bieden in de hoevewinkels en waar je daar moet op letten

Julie Grouwels, juridisch adviseur van SBB, zal meer uitleg geven over de belangrijkste zakelijke en juridische aspecten bij het opzetten van een webshop.  
 

Op de website van SBB zette Julie alvast de belangrijkste zakelijke en juridische aspecten op een rij. 

Patrick Pasgang van het Innovatiesteunpunt bespreekt 10 commerciële en praktische punten om over na te denken bij de opstart van een thuisverkooppunt. 

 


Dit webinar wordt georganiseerd door Boerenbond in samenwerking met SBB, Innovatiesteunpunt, Steunpunt Korte Keten en AgroCampus vzw.

Met de steun van: 

Aangeraden