Menu

Waar komt ons drinkwater vandaan?

Terug naar Actualiteit
Thema: 
Regio: 
Water is steeds meer een kostbaar goed! Maar waar komt ons leidingwater eigenlijk vandaan? En wat is de link tussen leidingwater, oppervlaktewater en grondwater? Kom dit alles te weten op het bedrijfsbezoek aan De Watergroep!

Jolien De Reu

Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen we een blik achter de schermen bij het waterproductiecentrum HAC van De Watergroep in Haasrode. De werking en de uitdagingen voor de toekomst komen aan bod. Tot slot wordt ook de link gelegd tussen drinkwater en landbouw. Bovendien komt deze vorming in aanmerking als fytobijscholing. Als professionele gebruiker van gewasbeschermingsmiddelen moet je beschikken over een P2-fytolicentie. Om je P2 te behouden moet je gedurende de geldigheid van de licentie vier bijscholingen volgen. Deze vorming kan hier één van zijn.

De vorming vindt plaats op dinsdagmiddag 11 juni in het waterproductiecentrum in Haasrode. Het aantal plaatsen is beperkt. Ben je er graag bij? Schrijf je voor 4 juni in via vlaamsbrabant@boerenbond. Breng ook zeker je identiteitskaart mee, zodat de vorming kan geregistreerd worden!

Consulenten

Meer informatie

Thema: 
Regio: