Menu

Vijf redenen om je ledenprofiel te actualiseren

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Thema: 
Regio: 
Ontdek de verschillende redenen waarom een goed ingevuld ledenprofiel een meerwaarde is voor jouw bedrijf.

Stijn De Roo, directeur Beweging Boerenbond

In deze digitale tijd lijkt het alsof iedereen alles weet over jouw bedrijf. Waarom is het dan nodig om je ledenprofiel te actualiseren? Wees gerust, je vindt niet alles over je bedrijf op het internet. De enige die de ‘maat’ van je bedrijf echt kent, ben jijzelf, als bedrijfsleider. We willen jou versterken op jouw bedrijf. Er zijn dan ook (minstens) vijf goede redenen om je ledenprofiel aan te vullen. 

1. Nieuwsbrief op maat 

In juni lanceren we onze nieuwsbrief op maat. Het wordt de ruggengraat van onze nieuwsbriefcommunicatie. We laten het kluwen van allemaal verschillende mails achter ons en evolueren naar één gestroomlijnde nieuwsbrief waarin alle sectoren, regio’s en specialisaties van jouw bedrijf aan bod kunnen komen. Deze nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld op basis van het ledenprofiel dat wij van jou kennen. Elk lid krijgt op die manier de informatie die voor hem/haar relevant is in één nieuwsbrief.

2. Gerichte marktupdates

De varkensprijzen, pluimveeprijzen, veevoederindex … halen we uit onze standaardnieuwsbrieven en vormen we om tot marktupdates, zodat ze niet gebonden zijn aan vooraf vastgelegde momenten en steeds een actueel beeld van de markt weergeven. Wanneer we jouw sector kennen, kunnen we je de juiste marktcijfers bezorgen.

3. Meteen geïnformeerd

Boerenbond wil snel communiceren over nieuws, op het moment dat het nieuws is. Maar we willen je ook niet
overladen met nieuws waar je niets aan hebt. Op basis van jouw sector of jouw regio kunnen we een selectie
maken en je meteen informeren wanneer dat belangrijk is. We verwijzen daarbij steeds naar artikels op onze website die jou de meest gedetailleerd informatie geven en we brengen je ook naar informatie die exclusief voorbehouden is voor onze leden.

4. Democratische vereniging

Boerenbond is een democratisch georganiseerde vereniging, waarbij de leden op verschillende niveaus vertegenwoordigd zijn. We brengen elke sector aan bod in onze besluitvorming en streven naar een
representatieve vertegenwoordiging van onze leden. Daarom is het belangrijk om in de specialisaties van jouw ledenprofiel een volgorde aan te brengen, van belangrijk naar minder belangrijk.

5. Meerwaarde van het lidmaatschap

Hoe meer we weten over je bedrijf, hoe beter we jou de meerwaarde van het lidmaatschap kunnen aantonen. We brengen je in contact met de juiste studiekringen, we ontwikkelen ledenvoordelen op maat van jouw sector en we stimuleren onze bestuursleden en consulenten om met jou in contact te komen.

 

Bekijk het instructiefilmpje en vul je ledenprofiel aan. 

 

Deel deze pagina: