Libramont prijskamp

Van 29 juli tot en met 1 augustus Foire de Libramont

26 juli 2022

Van vrijdag 29 juli tot en met maandag 1 augustus vindt in het Waalse Libramont de landbouwbeurs ‘Foire de Libramont’ plaats. Aansluitend is er Demo Forest op 2 en 3 augustus. Beide evenementen zijn elke beursdag geopend van 9 tot en met 18.30 uur. De toegang sluit al om 18 uur, later aankomen is dus niet mogelijk.

Tickets

Je toegangskaarten voor de beurs kan je ter plaatse kopen, maar wie op voorhand een ticket aanschaft, betaalt minder. Ter plaatse kan je enkel met je bankkaart betalen, dus niet cash. Op het evenement zijn er ook geen bankautomaten en is er dus geen mogelijkheid om geld af te halen.

Kinderen en honden

Gezinnen met kinderen kunnen het speciaal uitgestippelde familieparcours volgen, met veel aandacht voor de dierenprijskampen, paardenshows, spelletjes en ludieke activiteiten.

Honden zijn welkom, maar ze moeten te allen tijde aan de leiband lopen en zogenaamd ‘gevaarlijke rassen’ worden enkel toegelaten als ze een muilkorf dragen.

Kinderen Libramont
Hoe geraak je er?

De organisatie promoot het openbaar vervoer. Diverse buslijnen van vervoersmaatschappij TEC zijn gratis van en naar de beurs voor wie een toegangsticket voor die dag kan voorleggen. De pendelbus brengt je op enkele minuten van het station van Libramont naar de ingang van het beursterrein.

Voor fietsers is er een beveiligde fietsenstalling. Ook voor autobestuurders zijn er ruime parkings beschikbaar. De gps-coördinaten vind je op onderstaande website van Foire de Libramont, waar je ook alle verdere praktische informatie vindt. Voor Demo Forest is er parking voorzien vlakbij de demonstratiesite.

Het programma van elke beursdag, het grondplan en een lijst van de standhouders kan je raadplegen op www.foiredelibramont.be/nl

Bron: Boerenbond.