Menu

Trage wegen Geraardsbergen Fase 2

Terug naar Actualiteit
Regio: 
Momenteel is het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen bezig met de opmaak van de tweede fase van het trage wegenplan in Geraardsbergen. Dit heeft betrekking op volgende deelgemeenten: Zarlardinge, Goeferdinge, Geraardsbergen centrum, Overboelare, Moerbeke en Viane. Op 23 april 2018 vond de eerste infoavond plaats.

Laura Speeckaert

Momenteel is het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen bezig met de opmaak van de tweede fase van het trage wegenplan in Geraardsbergen. Dit heeft betrekking op volgende deelgemeenten: Zarlardinge, Goeferdinge, Geraardsbergen centrum, Overboelare, Moerbeke en Viane. Op 23 april 2018 vond de eerste infoavond plaats, waar de werkkaarten werden voorgesteld. Hierop heeft bedrijfsgilde Geraardsbergen een advies ingediend. Op basis van dit en andere adviezen en terreinbezoeken stelde het Regionaal Landschap evaluatiekaarten op. Deze kaarten zijn beschikbaar op https://www.rlva.be/twgeraardsbergenfase2. Het is belangrijk om deze kaarten goed te bekijken omdat sommige trage wegen, die opengesteld kunnen worden, door percelen of bedrijfszetels lopen.

Reageren op de evaluatiekaarten

Om leden hulp te bieden bij het reageren op deze kaarten, organiseerde bedrijfsgilde Geraardsbergen een zitdag op 24 mei. De uiterste datum om opmerkingen in te dienen is 3 juni. Kon jij er niet bij zijn en wil je toch nog graag opmerkingen indienen? Contacteer me dan via 09 243 88 36 of stuur een mailtje.

Consulenten

Deel deze pagina: 

Meer informatie

Regio: