Succesvolle regionale trefavonden

22 september 2022

Eind augustus, begin september vonden de regionale trefavonden plaats. Deze avonden vervingen de provinciale trefavond waarop bestuursleden van de bedrijfsgilden en regioraden worden uitgenodigd. Met de zes verschillende regio’s bezochten we drie bedrijven.

Op 30 augustus werden we ontvangen bij Allemeersch in Diksmuide. Het bedrijf startte op als smidse en handel in landbouwmachines en groeide uit tot een buis- en profielbewerker.

De volgende trefavond vond plaats bij CBS Beton die onder andere ook betonwerken zoals sleufsilo’s uitvoert voor de landbouw.

Het laatste bedrijf waar we welkom waren was CNH in Zedelgem dat bekend is voor zijn maaidorsers, hakselaars en balenpersers.

Op alle drie de bedrijven kregen we een rondleiding. De rondleiding werd gevolgd door het vormingsaanbod gebracht door de regioconsulenten die actief zijn in de betrokken regio’s. Afsluitend met een hapje en een drankje kunnen de bedrijfsgilden en regioraden er weer tegenaan om er een boeiend werkjaar van te maken.

Regioconsulenten West-Vlaanderen