Menu

Publieke consultatie over startnota GRUP Kleine Nete van start

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
Boerenbond informeert zijn leden op twee infovergaderingen die zullen plaatsvinden op 13 juni in de Schaapskooi in Lichtaart en op 17 juni in PC Sint-Pieter in Lille.

Michiel Sels, regioconsulent Boerenbond

Op 30 april ging de publieke consultatie over de startnota van het GRUP (gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan) Kleine Nete van start. Het onderzoek loopt tot 28 juni. Dit plan is van toepassing in de gemeenten Geel, Grobbendonk, Herentals, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar. Om hun plannen toe te lichten organiseert het Departement Omgeving vier infomarkten. Je bent tussen 17 en 20 uur doorlopend welkom op de infomarkt op:

  • dinsdag 4 juni in de Zaal ’t Hof (Grote Markt 41, Herentals)
  • donderdag 6 juni in het Ontmoetingscentrum De Vrede (Lichtaartseweg 131, Sint-Jozef-Olen)
  • woensdag 12 juni in Gemeenschapscentrum De Volle Vaart (Vaartkom 6, Grobbendonk)
  • donderdag 13 juni in het Ontmoetingscentrum Lichtaart (Schoolstraat 31, Lichtaart).

Infoavonden Boerenbond

Om onze leden voldoende op de hoogte te stellen, organiseert ook Boerenbond twee infoavonden. Een eerste maal voor de betrokken landbouwers in Olen, Geel, Kasterlee en Lichtaart op donderdagavond 13 juni in de Schaapskooi (Heidriesstraat 1, Lichtaart). En een tweede maal voor de betrokkenen uit Grobbendonk, Vorselaar, Herentals en Poederlee op maandagavond 17 juni in PC Sint-Pieter (Kerkplein 3, Lille). Beide infoavonden starten om 20 uur en dienen om jullie op de hoogte te stellen van de plannen en de procedure én om je de kans te geven jullie opmerkingen en bezorgheden te uiten. Die kunnen wij dan meenemen in ons bezwaar. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om individuele reacties in te dienen.

>> Naar de plannen (pdf)

>> Meer info (hier kan je ook een reactie achterlaten)

Consulenten

Deel deze pagina: