Menu

Webinar: 'Projectsteun voor innovatie' - 19 maart - 12 uur

Terug naar Actualiteit
foto webinar
Ook in moeilijke tijden bieden we vormingen aan. Volg ze in onze opleidingen 'digitaal klaslokaal'. We open morgen (19 maart) de deuren van ons lokaal een eerste keer om 12 uur. ...

Boerenbond wil aan zijn leden in samenwerking met AgroCampus ook in deze moeilijke periode de kans bieden om vormingen te blijven volgen.

Dat kan, momenteel, helaas niet meer in onze gekende formules.  Maar vormingen geven en volgen blijft erg belangrijk. Daarom willen je op een andere manier toch de nodige opleidingen aanbieden. We doen dat de komende tijd via webinars. 

Een webinar? 

Een webinar is een online opleiding die je via je pc, tablet of smartphone kan volgen.  We brengen in een halfuur tot maximaal 1 uur een thema.  Je kan via deze tool ook vragen stellen. Deze zullen we rechtstreeks via de tool beantwoorden of we bellen je op als je vraag te specifiek is.

Eerste webinar: 'Projectsteun voor innovatie' - door Hanne Leirs 

Het departement Landbouw en Visserij wil innovatie in onze sector stimuleren en ondersteunen. Nieuwigheden komen vaak niet in aanmerking voor reguliere VLIF-steun.

Schrijf je hier in!

Daarom werd de maatregel 'Projectsteun voor innovatieve projecten' in het leven geroepen. Via deze maatregel steunt men landbouwers die willen investeren in innovatieve zaken. Ook dit jaar maken innovatieprojecten kans op 40% investeringssteun (max. 300.000 euro subsidie)!

Maar hoe kom ik aan dat geld?

Daarvoor kan je bij het Innovatiesteunpunt terecht! Land- en tuinbouwers helpen innoveren zit bij het Innovatiesteunpunt in ons DNA. Daarom organiseren we een infomoment om je wegwijs te maken in deze maatregel: wie, hoe, wat, hoeveel ...

We bekijken samen de aanvraagprocedure en nodigen ook een medewerker van het departement uit zodat al je vragen onmiddellijk beantwoord kunnen worden. Na dit infomoment kan je zelf goed voorbereid een steunaanvraag indienen of kan je daarvoor rekenen op de hulp van onze innovatieconsulenten.

 

Consulenten

Deel deze pagina: 

Meer informatie