Menu

Nieuwe dienst: bemesten op maat van gewas conform MAP

Terug naar Actualiteit
Thema: 
Regio: 
In het ‘Bedrijfsadvies Bemesting’ van het CVBB is één bezoek aan jouw bedrijf voorzien van een adviseur die alle aspecten van bemesting op maat van je bedrijf met jou overloopt.

Hans Mommerency, provinciaal secretaris

Gewassen produceren met goede opbrengsten, een goede kwaliteit én de nodige zorg voor het milieu vraagt een doordachte aanpak. Hoe pas je dan de wettelijke bemesting toe op je bedrijf? Heb je nood aan wat extra uitleg bij jouw bodemanalyses? Of heb je vragen over jouw bemestingsgewoontes?

Dit en de terugschakeling van het CVBB was de aanleiding voor een nieuwe betalende adviesdienst ‘Bedrijfsadvies Bemesting’ binnen Inagro.

Het bemesten met de juiste dosis van de juiste mestsoort op het juiste moment volgens de juiste techniek, en dit op maat van jouw bedrijf. Het is niet eenvoudig, maar wel het werkpunt van deze nieuwe dienst.

In het ‘Bedrijfsadvies Bemesting’ is één bezoek aan jouw bedrijf voorzien van een adviseur die alle aspecten van bemesting op maat van je bedrijf met jou overloopt. Verdere vragen verlopen telefonisch, via e-mail of video-overleg. West-Vlaamse land- en tuinbouwers betalen 150 euro (excl. btw). Voor bijkomende plaatsbezoeken betaal je 80 euro per uur (excl. btw).

Heb je interesse? Contacteer dan de klantenservicedesk van Inagro via 051 27 32 33 of klantenservice@inagro.be.

Deel deze pagina: 

Meer informatie

Regio: 
Thema: