Menu

Nationale affichecampagne 'Stop de waanzin'

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 

Voor Boerenbond is de maat vol. Onder het motto ‘Stop de waanzin - Boeren eisen volwaardige toekomst’, starten we een nationale affichecampagne die op een sprekende en kleurrijke manier de vinger op de wonde legt. We willen de burger alarmeren over de gevolgen van de vergroeningspolitiek die vandaag over het platteland raast. Een politiek die zonder onderscheid van grootte of aard honderden bedrijven elke toekomst dreigt te ontnemen.

Een dergelijke campagne heeft pas een goede impact als de affiche massaal verschijnt langs druk bereden wegen of op druk bezochte plaatsen. Het is dan ook de bedoeling dat deze affiche de komende dagen en weken in heel Vlaanderen opduikt. Wij rekenen daarvoor ook op jouw medewerking om onze boodschap via de affiche aan Vlaanderen bekend te maken. Pas wanneer wij ons met zijn allen solidair achter de actie scharen en het woord bij de daad voegen kan deze actie ook effect hebben. De affichecampagne zal alvast de acties versterken die in West- en Oost-Vlaanderen worden opgezet naar aanleiding van Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen.
 

Waarom geen actie opzetten samen met de collega’s van de bedrijfsgilde? Spreek af en bestel samen de affiches.

 
Affiches zijn te bestellen en af te halen op je provinciaal secretariaat vanaf donderdag 26 maart tijdens de kantooruren:

Bekijk/download de affiche (ware grootte 1,6m/1,2m = formaat verkiezingsaffiches) 

Waarom voeren de land-en tuindbouwers deze actie?

Wil je meer weten over de maatregelen waar duizenden toekomstgerichte Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven mee geconfronteerd worden.

Deel deze pagina: