Menu

Kleur jij mee landelijk op 26 mei?

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Thema: 
Regio: 
In de verkiezingsbijlage die je deze week samen met Boer&Tuinder ontvangt, vind je de antwoorden van CD&V, N-VA, Open VLD en SP.A op dertig stellingen over onder meer land- en tuinbouw die we aan de partijen voorgelegd hebben.

Met de oproep 'Kleur Landelijk' wil de Landelijke Beweging inspiratie bieden om in beleids- en verkiezingsprogramma's rekening te houden met een ondernemend platteland. Daartoe stelde zij inspiratiefiches op rond de clusters mens en samenleving, platteland, omgeving en land- en tuinbouw. 

Deze inspiratiefiches vind je op de website kleurlandelijk.be. Om de kiezers met een hart voor land- en tuinbouw en het platteland echter ook concreet houvast te bieden ter voorbereiding van de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen op 26 mei, schotelden we de partijen verschillende stellingen binnen de clusters land- en tuinbouw, omgeving, platteland en mens & samenleving voor. Dat leverde heel wat boeiende antwoorden en standpunten op, zeker het lezen waard voor je naar het stemhokje trekt!

Je vindt ze deze week als bijlage bij Boer&Tuinder, maar je kunt de brochure hieronder ook downloaden als pdf-bestand. We bundelden de antwoorden voor jou graag overzichtelijk in een pdf-bestandje!

>> Naar de brochure 'Kleur Landelijk, inspiratie voor een ondernemend platteland'

Deel deze pagina: