Menu

Groene Kringers zorgen voor licht

Terug naar Actualiteit
Regio: 
Alle Antwerpse Groene Kringers sloegen de handen in elkaar en lieten ook in coronatijden zien dat het bijna onmogelijke mogelijk is.

Dorien Dickens, Groene Kring

Op een week tijd speelden ze het klaar om bijna 400 tractoren op vijf locaties bij elkaar te brengen om een prachtige nieuwjaarsboodschap de wereld in te sturen. Een ‘smakelijk en gezond 2021’ gevolgd door spetterend vuurwerk.

“Wij als jonge landbouwers zijn dag in, dag uit bezig met het zorgen voor lekker eten. Het samen met familie en vrienden hiervan kunnen genieten is iets wat iedereen het afgelopen jaar enorm gemist heeft. Wij zullen ook in 2021 zorgen dat er smakelijk en gezond voedsel is voor iedereen, en we hopen dan ook van harte dat iedereen hier opnieuw samen van mag genieten in het nieuwe jaar”, aldus Jef De Schutter, provinciaal voorzitter Antwerpen.

Naast de mooie boodschap en de prachtige beelden die de avond opleverde zorgde het nog voor zoveel meer. De Antwerpse Groene Kringers zullen deze avond niet snel vergeten want in tijden van afstand en weinig sociale contacten was de verbondenheid en samenwerking tussen gewesten en leden over de hele provincie nooit zo groot.

Deel deze pagina: 

Meer informatie

Regio: