Menu

Essense landbouwers steken zorgsector hart onder de riem

Terug naar Actualiteit
Regio: 
De landbouwers van Essen brachten op 30 december lekkere lokale producten tot bij de woonzorgcentra De Bijster en Sint-Michaël.

Lore Van Looveren, regioconsulent

Hiermee wilden zij de zorgsector bedanken voor hun inspanningen het afgelopen jaar. Vanuit de lokale Bedrijfsgilde klonk het volgende: “Dat deze tijden vervelend en moeilijk zijn, hoeven we niet meer te vertellen. Er zijn weinig sociale contacten, vrienden en familie zijn op afstand. Ouderen worden getest, moeten in quarantaine blijven. Het personeel van rust- en verzorgingstehuizen en zorginstellingen moet dit grotendeels opvangen, maar daarnaast moeten de mensen in de zorg ook hun werk blijven doen én regelmatig getest worden. Ze werken al maanden erg hard om deze coronapandemie het hoofd te bieden.

Wij, als landbouwers van Essen, willen met deze actie jullie in de zorgsector hiervoor danken en graag een hart onder de riem steken. Wij zorgden voor allerlei lekkere (lokale) hoeveproducten zoals vlees, eieren, melk, kaas … om thuis met je bubbel van te genieten. Op deze manier kunnen we hen ook in deze eindejaarsperiode iets extra bieden. Wij schenken dit aan al het personeel, niet enkel zorg- en verpleegkundigen, maar ook aan de poetshulpen, technische diensten, administratieve diensten … Wij hopen, samen met iedereen, dat 2021 een beter jaar mag worden!”

Deel deze pagina: 

Meer informatie

Regio: