Menu

Een VLIF-dossier indienen, hoe doe je dat?

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
Om je te informeren en je VLIF-aanvraag te ondersteunen, organiseren we elk kwartaal een VLIF-infomoment in samenwerking met SBB.

Gert van de Moortel, provinciaal secretaris

Het Vlaams Landbouwinvesteringsfonds (VLIF) ondersteunt land- en tuinbouwbedrijven in hun duurzame ontwikkeling en bijbehorende investeringen. Om je zo goed mogelijk te informeren en je aanvraag te ondersteunen, organiseren we elk kwartaal in samenwerking met SBB een VLIF-infomoment. Het eerstvolgende vindt plaats op maandag 3 juni om 20 uur in GC De MARc/kT, Markt 1 in Merksplas.

Wat en waarom?

Het VLIF stimuleert duurzame investeringen om de structuur van de land- en tuinbouwbedrijven te verbeteren, om hun rentabiliteit te verzekeren en om de kostprijs te verminderen. Om onze leden optimaal te informeren, organiseren we vier keer per jaar een VLIF-infomoment.

We staan stil bij wie in aanmerking komt voor ondersteuning, wat de voorwaarden zijn, welke investeringen in aanmerking komen en hoe je een aanvraag doet via het e-loket. Tot slot kan je ook vragen stellen over jouw dossier.

Deze vorming is gratis voor Boerenbondleden. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf snel in!
Meer informatie kan je krijgen bij Gert Van de moortel via e-mail of 014 59 51 50.  

Deel deze pagina: