Menu

Is een boerderijautomaat iets voor jouw bedrijf?

Terug naar Actualiteit
Sector: 
Regio: 
Een goed draaiende automaat in de thuisverkoop kan een aardig centje opbrengen. Maar hoe begin je eraan? Waar hou je best rekening mee? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Of hoe haal je meer omzet uit je automaat? Zowel de wetgeving als het technische luik komt aan bod tijdens een vormingsmoment.
Laatst aangepast: 
7 februari 2019

Een goed draaiende automaat in de thuisverkoop kan een aardig centje opbrengen. Maar hoe begin je eraan? Waar hou je best rekening mee? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Of hoe haal je meer omzet uit je automaat? Op maandag 11 februari is er over dit onderwerp een vormingsmoment in het Boerenbondkantoor in Genk. De vorming start om 20 uur en duurt ongeveer drie uur.

Bart Thoelen (Steunpunt Korte Keten) geeft info over de wetgeving van voedselveiligheid, ruimtelijke ordening en privacy (bij camerabewaking). Julie Wouters van WDM licht het technische luik toe. Welke automaten bestaan er voor welke producten, betaalsystemen, onderhoud, koeling,… Tot slot komt Henk De Vlieger het concept van de Versbox toelichten: een systeem waarbij de consument online zijn bestelling doorgeeft en deze dan komt afhalen aan de automaat op basis van een persoonlijke code.

Inschrijven

De vorming vindt plaats op maandag 11 februari in het Boerenbondkantoor in Genk. Inschrijven kost 5 euro per persoon (inclusief een hapje en een drankje) en is verplicht. Dit kan via Johan Paredis op 011 30 37 00 of limburg@boerenbond.be. Je inschrijving is definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekening van het provinciaal bestuur Boerenbond Limburg BE 12 7360 0257 3392.

 

Consulenten

Deel deze pagina: