Menu

Digitaal invulmoment mestbank- en wateraangifte

Terug naar Actualiteit
Thema: 
Regio: 
Tijdens deze webinar tonen we hoe je het Mestbankloket zelf kan gebruiken. Op het einde van de sessie is het de bedoeling dat je van start kan gaan met je aangifte.

De mestbankaangifte is een jaarlijkse noodzakelijke bezigheid. Omdat het belangrijk is voor jouw bedrijf dat deze aangifte correct gebeurt en je misschien niet vertrouwd bent met het Mestbankloket op zich, bieden wij je een informatieve digitale invulsessie. Op deze webinar tonen we hoe je het Mestbankloket zelf kan gebruiken. Op het einde van de sessie is het de bedoeling dat je van start kan gaan met je aangifte en voor eventuele vragen hierbij blijven wij beschikbaar.

Praktisch

Deze sessie gaat door op dinsdag 9 maart om 13u. De sessie wordt opgesplitst in 2 delen:

  1. Een algemeen theoriedeel (+/- 1uur). Inschrijven verplicht via onze website. Bij ‘Kies je regio’ kies je voor Vlaams-Brabant, bij ‘Wat zoekt u’ typ je mestbank in. Zo vind je de inschrijvingslink naar de sessie. Na deze sessie worden kleine en algemene vragen beantwoord.
  2. Heb je aanvullend nog hulp nodig bij je aangifte of loop je ergens vast? Dan kan je je inschrijven voor een half uur individuele hulp op afstand. Hiervoor dien je vooraf Teamviewer te downloaden van onze website. Voor een afspraak voor dit deel stuur je een apart een mailtje naar vlaamsbrabant@boerenbond.be met een tijdsblok van voorkeur.

Leg alvast de nodige gegevens voor het invullen van jouw mestbankaangifte klaar. 

 

Meer informatie

Thema: 
Regio: