Boerenaffiches kleuren het landschap

22 september 2022

Land- en tuinbouwers zijn broodnodig! Ze zorgen niet alleen voor ons voedsel, maar het zijn ook ware landschapsarchitecten. Nieuwe affiches kleuren het landschap.

Met placemats, flyers en draagtassen brengen we deze boodschap al naar de consument in onze campagne ‘Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!’. Nu kleuren we ook het Vlaamse landschap met onze nieuwe affiches.

Zet in je veld, boomgaard, akker of aan je bedrijf (of hoevewinkel) een bord met een gepersonaliseerde affiche die past voor jouw sector. Er zijn acht versies beschikbaar, zodat elke sector onder de aandacht wordt gebracht. Bestel je affiche en verspreid mee de boodschap dat Vlaamse landbouwers zorgen voor gezond, veilig en duurzaam voedsel!

Bestellen kan via www.boerenbond.be/affiches, vlaamsbrabant@boerenbond.be of 016 28 61 04. Vermeld het aantal affiches dat je van welke soort wenst samen met je naam, adres en gsm-nummer. We contacteren je achteraf over de manier van levering of ophaling. Bestellen kan zolang de voorraad strekt.