jnjn

BioVLAM 2024: stel je nu kandidaat en word ambassadeur

De BioVLAM is een jaarlijks terugkerende Vlaamse award waar gepassioneerde, innovatieve en ondernemende biobedrijfsleiders naar kunnen meedingen.

Als laureaat krijg je een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én word je gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Je kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier BioVLAM 2024 op de website Lekkervanbijons.be en nog tot 30 april.

Ondernemers die zich graag in de kijker willen zetten op Europees niveau, kunnen ook meedingen naar de EU Organic Awards. Inschrijven voor deze award kan nog tot 12 mei.

Bioweek 2024

Van 1 tot 9 juni 2024 vindt de Bioweek plaats in heel België. Bedoeling is het bewustzijn rond bio te vergroten bij de consument door de voordelen van biologische voeding en productie extra te belichten. 

Wil je wat vertellen over jouw eigen engagementen als bio-ondernemer of plan je zelf een evenement in deze week? 

Schrijf je in op de pagina van Bioweek op de website allesoverbio.be en ontvang een toolkit met communicatiemateriaal.

Bron: VLAM/Boerenbond.

Hulp nodig? Contacteer Bart Thoelen

Heb je moeite met het invullen van alle vragen? Contacteer Bart Thoelen voor extra inspiratie per ail op bart.thoelen@boerenbond.be of Heb je moeite met het invullen van alle vragen? Contacteer Bart Thoelen voor extra inspiratie per mail op bart.thoelen@boerenbond.be of gsm 0474 49 61 36.