Agrozorgwijzer Noorderkempen

10 maart 2022

Het Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) Noorderkempen, een samenwerkingsverband tussen OCMW, CAW en de mutualiteiten, trachten de welzijnszorg toegankelijker te maken en de onderbescherming tegen te gaan. Elke regio zet zich extra in op een specifieke doelgroep. Voor de regio Noorderkempen, waar Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas, Ravels en Rijkevorsel onder vallen, is er gekozen voor de doelgroep land- en tuinbouwers en seizoenarbeiders.

Waar kan je terecht?

De land- en tuinbouwsector staat voor heel wat moeilijkheden en uitdagingen. Er bestaan verscheidende partners en organisaties die de land- en tuinbouwers kunnen adviseren en bijstaan in hun specifieke situatie. De agrowijzer Noorderkempen is ontwikkeld om hier een overzicht van te bieden en brengt al deze actoren in kaart.

Meer informatie

Wens je nog meer informatie over de agrowijzer, neem dan zeker een kijkje op de website www.hoogstraten.be/GBONoorderkempen. Je kan hem hier ook meteen online raadplegen. Toch liever een papieren versie? Haal hem gratis af bij het sociaal huis van de betrokken gemeenten.